Szerviz

Autómosó

Külső mosás

Az autót nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződéstől, majd samponos szivaccsal átmossuk. Ezután az autót tiszta vízzel leöblítjük, kérésre védőviaszt hordunk fel a felületre és szárazra töröljük, beleértve, az ajtók, csomagtartók peremét (falcokat) és a küszöböket.

Belső takarítás

Az autóban a padlót, a csomagtartót, a textil szőnyegeket és az üléseket kiporszívózzuk, a gumiszőnyegeket lemossuk. Ezután az ablakokat megtisztítjuk, érvénytelen autópálya matricákat foltmentesen eltávolítjuk. A műanyag felületekről, apró illesztésekből a port eltávolítjuk.

Motormosás

Vegyszeres permetezés után alaposan leborotváljuk a motorteret ügyelve az elektronikára, riasztóberendezésre. Kézzel átmossuk a motort, motorháztetőt, motorteret. Leöblítjük, majd szárazra töröljük.

Gépi polírozás

A polírozást egy speciálisan erre a célra kifejlesztett géppel, vagy kézzel, illetve a két módszer kombinálásával végezzük. Az eljárások során az autófényezés polírozásához szükséges sajátos korongokat, kendőket és különleges, mindig az alapfelületnek megfelelő pasztákat használunk. A különböző problémák más-más megoldást igényelnek.

Vaxolás

Az autó tisztára mosása és szárazra törlése után, a lakkozott felületre waxot viszünk fel. Száradás után fényesre polírozzuk. Látványos javulást lehet így elérni kevésbé fényes lakkozású autóknál.

Kárpit tisztítás

Belső tér száraz porszívózásával kezdjük a műveletet, hogy a durvább szennyeződések eltűnjenek. Amennyiben szükséges (szennyezettség függvénye, tulajdonos kívánsága) az autóban lévő üléseket szakszerűen kiszereljük.
 

Kérjük, hogy az autómosást követő átvételkor ellenőrizze, hogy az autóban lévő tartozékok és tárgyak visszakerültek-e az eredeti helyükre!
 

Autószerelő

Vállaljuk, személyautók teljes körű szervizelését, javítását.
Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javítást, időszakos és
eseti átvizsgálást, illetve gépjárművek vizsgáztatást is vállaljuk. Az autószervizben gumiszerelést és centírózást is elvégezzük.
Szervizünkben minden márkájú autó tulajdonosa biztos lehet benne, hogy szakembereink legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik gépkocsija karbantartását és javítását.
- motorgenerál

- futóműjavítás , fékjavítás

- hengerfej felújítás

- vezérműcsere

- kuplungjavítás

- olajcsere

- vizsgáztatás

- karosszériajavítás, fényezés

- alkatrész rendelés

Karosszéria lakatos

Rövid határidővel vállaljuk törött, sérült, nagy karambolos személygépkocsik teljes körű, szakszerű,   karosszériajavítását. Korszerűen felszerelt műhelyünkben speciális- és célszerszámok állnak rendelkezésünkre. Sok éves tapasztalattal, kedvező árakkal, rövid határidővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ügyfeleink kívánsága szerint lehetőség van gyári, vagy után gyártott és bontott karosszériaelemek beépítésére, melyek beszerzését is mi vállaljuk, ezzel is levéve a gondot a Ön válláról. Partnereink segítségével műanyag karosszériaelemeket speciális technológiával javítjuk.

Fényező

Az autófényezést fényezőműhelyünkben végezzük, a munka során a BASF cég által javítófényezésre kifejlesztett Glasurit fényezőanyagot használjuk. A festék színét az autógyárak által megadott színkód alapján keverjük ki, így az újrafényezett elemek színe nem tér el a többitől.
 
Hasznos weblapok
Ferihegyi reptéri parkolás | Ferihegyen parkolás | Ingyenes reptéri transzfer | Parkolás