Figyelem, címváltozás! Kicsivel arrébb költöztünk, ide: 2220 Vecsés, Fő u. 112.


Szerviz
szolgáltatásaink


Amíg Ön utazik, járművét - igény szerint - átnézzük, szervizeljük, lemossuk! Mire visszatér a nyaralásból vagy üzleti útjáról, autója vagy motorja, robogója megújul külsővel, kifogástalan állapotban várja!

Autómosó

Külső mosás

Az autót nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződéstől, majd samponos szivaccsal átmossuk. Ezután az autót tiszta vízzel leöblítjük, kérésre védőviaszt hordunk fel a felületre és szárazra töröljük, beleértve, az ajtók, csomagtartók peremét (falcokat) és a küszöböket.

Belső takarítás

Az autóban a padlót, a csomagtartót, a textil szőnyegeket és az üléseket kiporszívózzuk, a gumiszőnyegeket lemossuk. Ezután az ablakokat megtisztítjuk, érvénytelen autópálya matricákat foltmentesen eltávolítjuk. A műanyag felületekről, apró illesztésekből a port eltávolítjuk.

Kárpittisztítás

Belső tér száraz porszívózásával kezdjük a műveletet, hogy a durvább szennyeződések eltűnjenek. Amennyiben szükséges (szennyezettség függvénye, tulajdonos kívánsága) az autóban lévő üléseket szakszerűen kiszereljük.

Kérjük, hogy az autómosást követő átvételkor ellenőrizze, hogy az autóban lévő tartozékok és tárgyak visszakerültek-e az eredeti helyükre!

Autószerelés

Vállaljuk, személyautók teljes körű szervizelését, javítását. Ezen belül motor, váltó, fék, futómű javítást, időszakos és eseti átvizsgálást, illetve gépjárművek vizsgáztatást is vállaljuk. Az autószervizben gumiszerelést és centírózást is elvégezzük.

Szervizünkben minden márkájú autó tulajdonosa biztos lehet benne, hogy szakembereink legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik gépkocsija karbantartását és javítását.

  • motorgenerál
  • futóműjavítás, fékjavítás
  • hengerfej felújítás
  • vezérműcsere
  • kuplungjavítás
  • olajcsere
  • vizsgáztatás
  • karosszériajavítás, fényezés
  • alkatrész rendelés

Karosszéria lakatos

Rövid határidővel vállaljuk törött, sérült, nagy karambolos személygépkocsik teljes körű, szakszerű,   karosszériajavítását. Korszerűen felszerelt műhelyünkben speciális- és célszerszámok állnak rendelkezésünkre. Sok éves tapasztalattal, kedvező árakkal, rövid határidővel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyfeleink kívánsága szerint lehetőség van gyári, vagy után gyártott és bontott karosszériaelemek beépítésére, melyek beszerzését is mi vállaljuk, ezzel is levéve a gondot a Ön válláról. Partnereink segítségével műanyag karosszériaelemeket speciális technológiával javítjuk.

Fényező

Az autófényezést fényezőműhelyünkben végezzük, a munka során a BASF cég által javítófényezésre kifejlesztett Glasurit fényezőanyagot használjuk. A festék színét az autógyárak által megadott színkód alapján keverjük ki, így az újrafényezett elemek színe nem tér el a többitől.

Parkolónk árai:

1 nap: 6.000 Ft
2 nap: 7.000 Ft
3 nap: 8.500 Ft
4 nap: 9.500 Ft
5 nap: 10.500 Ft
6 nap: 11.000 Ft

Tekintse meg teljes árlistánkat, kedvezményeinket!

Helyfoglalás az Union Ferihegy Reptéri Parkolóba