Parkolónk árai

  • 1 nap: 3.000 Ft.
  • 2 nap: 3.500 Ft.
  • 3 nap: 4.000 Ft.
  • 4 nap: 4.500 Ft.
  • 5 nap: 5.000 Ft.
  • 6 nap: 5.500 Ft.
Tekintse meg teljes árlistánkat, kedvezményeinket!

Reptéri parkoló foglalás

Melyik terminálról repül: *partnereink


Vendégkönyv

2014. október 17. "Szeretném még egyszer megköszönni segítségüket, amit október 2-án nyújtottak számunkra."

2014. szeptember 28. "Nagyon elégedett vagyok mind az autómosási, mind a transzfer szolgáltatásukkal, ráadásul..."

Tekintse meg a parkolási szolgáltatásunkról érkezett véleményeket! >>

Parkolás 0-24

Szeretnénk megkönnyíteni, kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni Ön és családja utazását!
Mindenki számára fontos a kedvező áru és biztonságos parkolás. Autójára mi vigyázunk az őrzött parkolónkban, amíg Ön nyugodtan pihen szabadságát töltve, vagy éppen üzleti ügyeit intézi.

Parkolás Vecsésen

A parkolás során a vecsési parkolóban biztonságban tudhatja autóját, könnyen megközelíthető, az M5 autópálya, az M0 autóút, és a 4-es út felől is. Segítséget nyújthat, az útvonal tervező szolgáltatás, amit a térkép alatt talál. Tekintse meg térképünk itt!

A parkolás biztonsága

A biztonságos helyen történő parkolás azért lényeges, mert a különféle közterületeken (utca, park stb.) leparkolt, hátrahagyott gépjárműveket éri a legtöbb támadás, eltulajdonítási kísérlet. Mindenki számára fontos a kedvező árú és biztonságos parkolás. Autójára mi vigyázunk őrzött parkolónkban, amíg Ön nyugodtan pihen szabadságát töltve, vagy éppen üzleti ügyeit intézi.

A parkolás helyszíne

A parkolás során a megfelelő parkolóhely kiválasztása sokszor a helyi adottságok miatt problémás ? nincsen parkoló, vagy túl drága a parkolási díj, az utcán nincs elég hely a közelben, csak két sarokkal arrébb, ahol nem látunk rá az autóra, vagy épp építkezés zajlik és a rendelkezésre álló helyeken nem igazán lenne biztonságban a gépjármű?
A parkolás alatt elkövetett bűncselekmények: Akinek törték már be a szélvédőjét, és vittek már el értéket autójából, vagy szerelték le vadonatúj gumiabroncsait, esetleg gépjárművét kötötték el, az tudja, hogy nagyon fontos a rendelkezésre álló védelmi eszközök használata, de néha sajnos nem elég a kormányzár vagy riasztó. Bár a tapasztalat azt mutatja, hogy minden intézkedés, amely a bűncselekmény végrehajtásának idejét növeli, segít meggátolni annak elkövetését, befejezését, visszariasztja az elkövetőt, a gyakorlatban száz százalékos biztonságot csak az őrzött parkolóban történő parkolás jelent.

Biztonságos parkolás Vecsésen

A parkolás során a vecsési parkolóban biztonságban tudhatja autóját, könnyen megközelíthető, az M5 autópálya, az M0 autóút, és a 4-es út felől is. Segítséget nyújthat, az útvonal tervező szolgáltatás, amit a térkép alatt talál.Tekintse meg térképünk itt!

 
Hasznos weblapok
Ferihegyi reptéri parkolás | Ferihegyen parkolás | Ingyenes reptéri transzfer | Parkolás