Figyelem, címváltozás! Kicsivel arrébb költöztünk, ide: 2220 Vecsés, Fő u. 112.


Reptéri blog
hasznos információkkal, tippekkel


Mielőtt külföldi utazásra adná a fejét, érdemes még otthon utánanézni néhány dolognak, hogy az indulás napján minden gördülékenyen menjen. Check-in, transzferzóna, biztosítás, poggyász, jegykezelés - blogunk cikkeiből hasznos információkat és tippeket kaphat, hogy a reptéri ügyintézés és az utazás valóban felhőtlen élmény legyen!

Minden légitársaság kiemelten fontosnak tartja, hogy megteremtse a gondtalan utazás feltételeit akkor is, ha az utas fogyatékkal élő, vagy csökkent mozgásképességű.

...

Bár a légitársaságok mindent megtesznek, hogy zökkenőmentesen juthassunk el a ferihegyi repülőtérről a kiválasztott országba, néha sajnos a dolgok nem a tervek szerint alakulnak.

...

Megoldottuk a reptéri parkolást, átverekedtük magunkat a biztonsági ellenőrzésen, a jegyünket is rendben találták, és még a poggyászaink is megfeleltek a szigorú tekinteteknek.

...

Mielőtt elindul Ferihegyre, győződjön meg róla, hogy Önnél van az érvényes úti okmánya! Minden más pótolható.

...

Aki utazott már életében repülővel, az pontosan tudja, hogy minden probléma - a kijutás Ferihegyre, a szállás megszervezése, a check-in - eltörpül a poggyászok megfelelő összeállítása mellett.

...

Tudta, hogy nem minden légitársaság vállalja kisállatok szállítását?

...

Parkolónk árai:

1 nap: 7.500 Ft
2 nap: 8.500 Ft
3 nap: 9.500 Ft
4 nap: 11.000 Ft
5 nap: 12.500 Ft
6 nap: 13.500 Ft

Tekintse meg teljes árlistánkat, kedvezményeinket!

Áraink egy személyautóra és 5 személyre vonatkoznak.

Helyfoglalás az Union Ferihegy Reptéri Parkolóba